Om oss

Våre psykologer ved Bergen Psykologsenter er utdannet ved Universitet i Bergen og har mange års erfaring i forskjellige jobber både innenfor det offentlige og private. I tillegg har alle 5-årig spesialistutdanning fra Norsk Psykologforening. De har i tillegg flere forskjellige videreutdanninger. Våre psykologer er opptatt av å møte deg med kompetanse, respekt og omsorg.

Våre tjenester

Tjenester: Vi tilbyr individualterapi, familieterapi, parterapi, veiledning og konsultasjon. Vi skreddersyr behandlingen til din  problemstilling og de behov du har og tilbyr  elementer av emosjonsfokusert terapi, kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, sensorimotorisk psykoterapi, mindfulness, EMDR mm.

Terapi på video: Bergen Psykologsenter tilbyr sikker og trygg videoterapi. Om dette er noe du ønsker, oppgi dette når du tar kontakt.

Aktuelle problemstilling: Kan være angst, depresjon, relasjonelle vansker, livskriser, traumer, selvutvikling, lav selvfølelse, sorgproblematikk, selvbildevansker, utbrenthet, spiseproblematikk, mestring av alvorlig/kronisk somatisk sykdom, rusproblematikk mm.


Hvorfor velge Bergen psykologsenter?

 • Erfarne psykologer
  • Alle våre psykologer er spesialister med lang erfaring.
 • Ingen henvisning
  • Hos oss trenger du ingen henvisning.
 • Kort ventetid
  • Vi jobber hardt for å gi deg time med kort ventetid.

Beliggenhet

Bergen Psykologsenter er et psykologfellesskap, med sentral beliggenhet på Kokstad like ved buss og bybane. Vi har også gode parkeringsmuligheter. Bergen Psykologsenter har adresse Kokstadveien 9. Vi ligger sentralt på Kokstad i Bergen.  Det er kort vei fra bybane og buss, det er også gode parkeringsmuligheter. Bergen Psykologsenter har adresse Kokstadveien 9. Vi ligger sentralt på Kokstad i Bergen.  Det er kort vei fra bybane og buss, det er også gode parkeringsmuligheter. 

 • Kort vei til bybane og buss
 • Gode parkeringsmuligheter

Om oss

Bergen Psykologsenter er et psykologfelleskap som ble etablert i 2015 og drives av Glittenberg og Rasmussen. Bergen Psykologsenter  har sentral beliggenhet på Kokstad. Ved senteret jobber det i dag to erfarne psykologspesialister. Det er i tillegg flere erfarne psykologspesialister tilknyttet senteret.

Våre psykologspesialister

Ruth Jorunn Glittenberg
Marianne Rasmussen