Om Bergen Psykologsenter

Erfarne psykologer

Våre psykologer er utdannet ved Universitet i Bergen og har mange års erfaring i forskjellige jobber både innenfor det offentlige og private. I tillegg har alle 5-årig spesialistutdanning fra Norsk Psykologforening. De har i tillegg flere forskjellige videreutdanninger. Våre psykologer er opptatt av å møte deg med kompetanse, respekt og omsorg.

Våre tjenester

Tjenester:

Vi tilbyr individualterapi, familieterapi, parterapi, veiledning og konsultasjon. Vi skreddersyr behandlingen til din  problemstilling og de behov du har og tilbyr  elementer av emosjonsfokusert terapi, kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, sensorimotorisk psykoterapi, mindfulness, EMDR mm.

Videoterapi:

Bergen Psykologsenter tilbyr sikker og trygg videoterapi. Om dette er noe du ønsker, oppgi dette når du tar kontakt.

Aktuelle problemstillinger:

Aktuelle problemstillinger kan være angst, depresjon, relasjonelle vansker, livskriser, traumer, selvutvikling, lav selvfølelse, sorgproblematikk, selvbildevansker, utbrenthet, spiseproblematikk, mestring av alvorlig/kronisk somatisk sykdom, rusproblematikk mm.

Hvorfor velge Bergen psykologsenter?

Erfarne Psykologer

Alle våre psykologer er spesialister med lang erfaring.

Ingen henvisning

Hos Bergen Psykologsenter trenger du ingen henvisning.

Kort ventetid

Hos Bergen Psykologsenter gir vi deg svært kort ventetid.

Bergen Psykologsenter har adresse Kokstadveien 9. Vi ligger sentralt på Kokstad i Bergen.  Det er kort vei fra bybane og buss, det er også gode parkeringsmuligheter. 

Om oss

Bergen Psykologsenter er et psykologfelleskap som ble etablert i 2015 og drives av  Glittenberg og Rasmussen. Bergen Psykologsenter  har sentral beliggenhet på Kokstad. Ved senteret jobber det i dag to erfarne psykologspesialister. Det er i tillegg flere erfarne psykologspesialister tilknyttet senteret.