Om Bergen psykologsenter

Kjære klienter og samarbeidspartnere

Kjære klienter og samarbeidspartnere. I tråd med de nye retningslinjene fra Helsedirektoratet åpner vi fra 20.04.20 igjen for samtaler med fysisk oppmøte i våre lokaler. Det vil fortsatt være anledning til å ha samtaler på telefon eller video. Den enkelte kan selv ta kontakt med sin psykolog for å avtale hvordan de foretrekker at samtalene gjennomføres fremover.

Dersom du har, eller har mistanke om at du kan ha luftveissymptomer, ber vi om at du gir direkte beskjed om det til psykologen du har avtale hos per telefon eller mail. Du vil da få tilbud om å ha samtalen på telefon eller video.

Den vanlige avbestillingsfristen på 48 timer (virkedager) gjelder fortsatt. Vi følger for øvrig de retningslinjene som Helsedirektoratet gir (se helsedirektoratet.no ).

Beste hilsener fra oss ved Bergen Psykologsenter.

BERGEN PSYKOLOGSENTER er et psykologfellesskap, med sentral beliggenhet på Kokstad like ved buss og bybane. Gode parkeringsmuligheter.

Ved senteret arbeider det i dag tre erfarne psykologspesialister.

Vi tilbyr individualterapi, gruppeterapi, familieterapi, parterapi, veiledning/konsultasjon, emosjonsfokusert terapi, kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, mindfulness, m.m.

Aktuelle problemstillinger kan være angst, depresjon, relasjonelle vansker, livskriser, traumer, selvutvikling, lav selvfølelse, sorgproblematikk, selvbildevansker, utbrenthet, spiseproblematikk, mestring av alvorlig/kronisk somatisk sykdom, rusproblematikk, adopsjonsvurdering, m.m.

KORT VENTETID

TIMEBESTILLING: Kontakt den enkelte psykologspesialist direkte pr telefon eller e-post.

Henvisning ikke nødvendig.

Vi tilbyr egne bedriftsavtaler. Ta kontakt for tilbud.