Ruth Jorunn Elvegård Glittenberg

DSC_0133---versjon-3

PSYKOLOGSPESIALIST RUTH JORUNN GLITTENBERG
TEL . 48118413
jorunn@bergenpsykologsenter.no

 

Ruth Jorunn var ferdig utdannet psykolog ved UiB våren 2001. Hun er psykologspesialist i klinisk psykologi med fordypningsområde familieterapi og har en toårig videreutdanning i kompleks traumatisering. Hun er i tillegg utdannet sosionom. Høsten 2015 begynner hun på en videreutdanning innen emosjonsfokusert terapi. Er sertifisert i bruk av EMDR.

Ruth Jorunn  har lang erfaring innen organisasjonspsykologi, hvor hun har jobbet i anerkjente konsulentfirmaer som Right Management og AFF. Som organisasjonspsykolog har hun blant annet jobbet med lederutvikling, teambuilding, konflikt håndtering og compliance. Hun har i tillegg interesse for familieperspektivet ved ekspatriering/repatriering. Hun er en erfaren foredrags og kursholder.

De siste årene har Ruth Jorunn jobbet som klinisk psykolog. Hun har jobbet flere år ved Senter for Krisespykologi med sorg og kriser. Hun har erfaring fra store kriser som Utøya og In Amenas, i tillegg til oppfølging av mer individuelle kriser. Hun har også jobbet i VOP og på Haukeland Sykehus hvor hun jobbet med oppfølging av somatisk syke barn og deres familier .

Aktuelle arbeidsområder er parterapi/familieterapi, individualterapi med ungdom og voksne ift. livskriser, traumebehandling, relasjonsvansker, angst og depresjon. Ruth Jorunn liker også godt å jobbe med barn og har som hovedregel at foreldre involveres tett i disse terapiene. Hun er prosess- og klientsentrert i sin tilnærming og opptatt av å tilpasse tilnærming og metode etter pasienters individuelle behov.

Ruth Jorunn tar også organisasjonspsykologiske oppdrag.